06/11/2017 VIVAT lanceert nieuw digitaal label: nowGo

nowGo autoverzekering

Amstelveen, 6 november 2017 – NowGo, het nieuwe digitale label van VIVAT, lanceert vandaag haar eerste commercial. De commercial voor autoverzekeringen is de eerste in een reeks commercials die online te zien zijn. Opvallend aan de commercials is dat deze in het geheel achterstevoren (in reverse) worden afgespeeld. Met dit effect wil nowGo laten zien dat je pas echt kan genieten, vanaf het moment dat je voor nowGo hebt gekozen.

Jeroen de Graaf, directeur Merk & Communicatie van VIVAT: “NowGo is opgericht vanuit de overtuiging dat verzekeren vandaag de dag veel transparanter en gemakkelijker kan. Geen ingewikkelde formulieren, lange wachttijden of onduidelijke informatie. NowGo biedt digitale oplossingen om het leven makkelijker en leuker te maken. Wij richten ons met nowGo voornamelijk op de ‘early adaptors’. Dit zijn veelal jongvolwassenen, die hun financiële zaken graag zelf regelen. Zij zoeken ook liever zelf uit wat het beste bij hen past. Vrijheid en nieuwe ervaringen opdoen zijn voor hen belangrijk. Met nowGo spelen wij hier naadloos op in.”

Met nowGo klaar voor de toekomst

De Graaf: “In juli van dit jaar zijn we live gegaan met de eerste nowGo-verzekeringsproducten, zoals auto-, reis- en woonverzekeringen. We positioneren nowGo als nieuwe financiële serviceprovider die in de toekomst, naast verzekeringen, ook digitale diensten wil bieden die het leven makkelijker en leuker maken. De verzekeringen zullen daar natuurlijk altijd centraal in blijven staan. De nowGo-producten zijn inmiddels al aardig populair aan het worden onder de beoogde doelgroep. We zijn trots op ons nieuwe online merk en zijn er klaar voor om deze nu breder in de markt bekend te maken. We lanceren onze campagne de komende tijd online, omdat onze doelgroep dagelijks op het internet te vinden is.”

Reverse commercial

De reeks nieuwe commercials zijn voor nowGo gemaakt in samenwerking met reclamebureau RLVNT. Bekijk via onderstaande links de reverse-commercials en zie hoe onze klanten vrijheid ervaren vanaf het moment dat ze kiezen voor nowGo.

Autoverzekering nowGo

Reisverzekering nowGo

Inboedelverzekering nowGo

Over nowGo

Het afsluiten van een verzekering is niet altijd even makkelijk of transparant. NowGo brengt daar verandering in. Bij nowGo krijg je de juiste informatie waarmee jij zelf besluit wat het beste bij jou past. Je sluit je verzekering direct en gemakkelijk af en altijd tegen een scherpe premie. Waar je ook bent. NowGo is het digitale label van verzekeraar VIVAT.