Actiam

ACTIAM

ACTIAM beheert het vermogen van de verzekeraars Reaal en Zwitserleven en ASN Bank. Ook het vermogensbeheer voor externe klanten en de deelnemers in de ACTIAM-fondsen wordt al jaren professioneel uitgevoerd. In totaal gaat het om een vermogen van ruim 51,4 miljard euro. Een transparant en duurzaam beleid is het uitgangspunt van ACTIAM.

 ACTIAM

Verantwoord beleggen

ACTIAM is toonaangevend in verantwoord vermogensbeheer. Verantwoord beleggen is doorgevoerd in alle beleggingscategorieën. Aan de basis van het beleggingsbeleid liggen zorgvuldig geformuleerde Fundamentele Belegginsbeginselen. Deze beginselen zijn gebaseerd op internationale verdragen, conventies en 'best practices' en hebben onder andere betrekking op mensenrechten, arbeidsrechten, corruptie, ernstige milieuschade en controversiële wapens. ACTIAM kiest voor verantwoord investeren, zonder concessies te doen aan het financiële rendement.

ACTIAM-Solutions

Duurzame oplossingen

ACTIAM helpt klanten in het realiseren van beleggingsdoelen. Daarbij gaat ACTIAM verder dan alleen het aanbieden van producten. ACTIAM denkt mee met de klant en biedt duurzame oplossingen aan. Zij verzorgt dienstverlening op maat, waarbij ACTIAM niet alleen het vermogensbeheer, maar ook de administratie op zich neemt. Zo creëert ACTIAM waarde voor zijn klanten, voor organisaties waar in wordt geïnvesteerd én voor de maatschappij.

Naar ACTIAM.nl