proteq-dier-en-zorg-logo_web

Proteq Dier & Zorg

Proteq Dier & Zorg houdt zich al ruim 15 jaar uitsluitend bezig met het verzekeren van honden en katten. Dankzij de kennis en kunde van de medewerkers en de jarenlange ervaring van het bedrijf is Proteq Dier & Zorg naast de oudste huisdierverzekeraar. En met ruim 100.000 klanten ook de grootste van Nederland.

Naar proteqdierenzorg.nl

Kennis en kunde

Het verzekeren van honden en katten is een vak apart. Daar moet je verstand van hebben. De mensen die bij Proteq Dier & Zorg werken zijn dan ook zorgvuldig geselecteerd. Diverse medewerkers hebben een speciale opleiding met betrekking tot geneeskundige zorg voor honden en katten afgerond. Dit varieert van paraveterinair tot dierenarts. Deze kennis en kunde zijn volgens Proteq Dier & Zorg noodzakelijk om de klant goed van dienst te kunnen zijn bij inhoudelijke vragen, het beoordelen van declaraties, in gesprekken met zakelijke partners (zoals dierenartsen, fokkers, en hondenscholen) en bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

De beste zorg voor honden en katten

Proteq Dier & Zorg biedt haar klanten de keuze uit twee verschillende verzekeringen. Voor klanten die zoveel mogelijk willen verzekeren, extra dekkingen willen afsluiten en zo min mogelijk over medische financiële gevolgen na willen denken is er de Comfort Verzekering. Voor klanten die prima in staat zijn om zelf de eerste kosten te dragen en liever een aantrekkelijke premie betalen, in combinatie met een eigen risico, is er de Bewust Verzekering.