image-1

Reaal

Bij Reaal helpen we onze klanten weloverwogen keuzes te maken in hun financiële situatie. Keuzes die hen nu verder helpen, maar ook straks. Zodat ze hun leven kunnen leven zoals zij dat willen. Dat doen we door in te spelen op veranderende klantwensen en te denken in kansen en mogelijkheden. We zoeken naar eenvoud, we maken complexe financiële situaties behapbaar en inzichtelijk. Daarbij bepaalt de klant zijn eigen route, of hij nu zelf zijn zaken met Reaal regelt, of via een onafhankelijke adviseur. Of een combinatie daarvan. Zo helpen wij onze klanten financieel veerkrachtig te worden.

Terug naar onze roots

Begin vorige eeuw is Reaal ontstaan als sociaal vangnet voor arbeiders. Reaal was en is nog steeds een verzekeraar met een groot hart voor de samenleving en onze klanten.

Reaal

Veranderende rol

In een tijd waarin de overheid zich steeds verder terugtrekt en mensen meer en meer zelf bepalen hoe zij hun financiële toekomst inrichten, is onze rol veranderd.

Met al onze kennis en praktijkervaring stellen wij onze klanten in staat om weloverwogen keuzes te maken. Door actief naar hen te luisteren en proactief mee te denken en te acteren, helpen wij onze klanten een financiële situatie te creëren, die hen in staat stelt vandaag lekker te leven. En vol vertrouwen plannen te maken voor straks.

Veerkracht noemen wij dat bij Reaal.

Naar reaal.nl