Route Mobiel

Route Mobiel

Pechhulpservice Route Mobiel is actief in Nederland en 43 andere landen. Met meer dan 180 Nederlandse uitvalpunten beschikt het bedrijf over een uitgebreid netwerk van deskundige pechhulpverleners. Route Mobiel streeft ernaar binnen een half uur ter plaatse te zijn. Dat lukt in bijna 90% van alle gevallen.

route mobiel

Vernieuwend

Met een luidruchtige start in 2004 wist Route Mobiel een traditie te doorbreken door op een vernieuwende en efficiënte manier pechhulpservice aan te bieden. In 2006 werd de jonge onderneming onderdeel van SNS REAAL. De dienstverlening van Route Mobiel bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen. De hulpservice bij pechgevallen wordt uitgevoerd door SOS International, terwijl klantenservice en administratie door Route Mobiel en verzekeraar Proteq vanuit Heerhugowaard verricht worden.

Waardering

Route Mobiel biedt naast particuliere pechhulpservice ook pechhulp voor bedrijven aan. Daarnaast is er een ruim aanbod aan scherp geprijsde auto- en reisverzekeringen. De Consumentenbond verkoos de Route Mobiel Reisverzekering tot Beste Koop van 2012. Klanten waarderen Route Mobiel gemiddeld met een 8,2. 95% raadt bovendien Route Mobiel bij anderen aan.

Naar routemobiel.nl