Zelf

Zelf

Zelf is de internetverzekeraar van REAAL. Bij Zelf kiest de klant zélf uit een overzichtelijk assortiment van verzekeringen. Diverse verzekeringen van Zelf zijn door de Consumentenbond verkozen tot Beste Koop in 2011, 2012 en 2013.

Ruim 60.000 klanten

Klanten van Zelf geven hoog op van de verzekeraar. Anno 2014 wordt Zelf gemiddeld gewaardeerd met een 8,0. Zelf maakt verzekeren begrijpelijk. Dankzij de heldere informatie op de website, is het afsluiten van een verzekering snel gebeurd. In drie jaar tijd hebben al ruim 60 duizend mensen voor Zelf gekozen. Dat aantal groeit snel. Met de Slim Schade Regelen-aanpak kijkt Zelf per schadebehandeling welke documentatie écht nodig is. Dat scheelt onnodig papieren rompslomp, zowel voor de klant als voor Zelf.

Vertrouwen

Zelf werkt efficiënt en doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Alleen dan kunnen de laagste premies en meest aantrekkelijke voorwaarden aangeboden worden. Zelf onderscheidt zich met duidelijke overstapformulieren en flexibele wijzigings- en opzegmogelijkheden. Medewerkers van het in Alkmaar gevestigde bedrijf vertellen op het weblog van Zelf wie ze zijn, wat ze doen en wat ze in het dagelijks leven meemaken. Omdat het logisch is dat mensen makkelijker voor een verzekeraar kiezen als ze weten dat er mensen werken die ze kunnen vertrouwen.

Naar zelf.nl