Werken bij VIVAT daagt je uit en is énorm interessant en dynamisch. In een sterk veranderende markt richten we ons op een langdurige klantrelatie en herstel van vertrouwen. Ga jij de uitdaging aan?

Wie zijn wij

De collega’s bij VIVAT en de merken werken dagelijks met passie voor het vak en gevoel voor de klant. We zien het als onze opdracht om de financiële zelfredzaamheid van mensen te vergroten. We kiezen bewust voor een strategie met meerdere merken om zo goed aan te sluiten op de wensen van verschillende klanten. Dichtbij, met eenvoud én menselijke maat. Want iedereen is anders en elke levensfase kent andere behoeften.

We zien dat ‘waar voor je geld’ meer dan ooit van ons wordt verlangd en dat bovendien in een verzekeringsmarkt die ook nog eens sterk verandert. We richten ons op herstel van vertrouwen en de continuïteit van de klantrelatie via de merken. Allemaal ontwikkelingen die het werken bij VIVAT complex, maar énorm interessant en dynamisch maken. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

image-4

“Werken voor Zwitserleven is voor mij: gedreven collega’s, een informele sfeer en een passie voor het pensioenvak. Ze zeggen hier wel eens ‘hard op de inhoud, maar zacht op de relatie’. Dat spreekt mij aan.”

Arnaud Moes - specialist relatiemanagement pensioenen Zwitserleven